Eredeti nézet Akadálymentesített nézet Betűméret növelés Betűméret csökkentés
1920x645px_building

Felügyelőbizottság

Sándorné Dr. Kriszt Éva

Elnök

Sándorné Dr. Kriszt Éva a Budapesti Gazdasági Egyetemen rektor emerita, intézetvezető egyetemi tanár. Az MRK korábbi elnöke, majd társelnöke, jelenleg a Felügyelőbizottságának elnöke. Az MTA Statisztikai és Jövőkutatási Tudományos Bizottságának társelnöke. Az Országos Statisztikai Tanács és a Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagja. A Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztje kitüntetés birtokosa.

Dr. Fodor György

Tag

Dr. Fodor György teológus, orientalista (arab) előadó, egyetemi tanár, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem korábbi rektora. Tagja az Európai Arabisták és Iszlámológusok Egyesületének, a Magyar Professzorok Világtanácsának, a Magyar Hebraisztikai Társaságnak. 

Dr. Zéman Zoltán

Tag

Dr. Zéman Zoltán egyetemi tanár. A Neumann János Egyetem Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskola törzstagja. Doktorandusz témavezető. Kutatási területe: menedzsment információs rendszerek, pénzügyi digitalizáció, adatvezérelt controlling. Az MRK Felügyelőbizottságának tagja. A Magyar Tudományos Akadémia Pénzügytani Albizottságának elnökségi tagja.

Támogatóink

  • Konika Minolta logo
  • Microsoft logo
  • Az Európai Unió támogatásával

Hírlevél feliratkozás