Eredeti nézet Akadálymentesített nézet Betűméret növelés Betűméret csökkentés
song1514_opq805832078

Magyar delegáció a 13. EGPC Konferencián Nanjingban

Az iStudy Education Group hosszú ideje a Magyar Rektori Konferencia (MRK) partnere a kínai felsőoktatási együttműködés elősegítésében. Idén már a 13. alkalommal került sor az éves konferenciájuk, az Educational Global Partners Conference (EGPC) megrendezésére, április 22. és 24. között Nanjingban. Az eseményen több mint 150 kínai egyetem vett részt, valamint nemzetközi partnerek, hallgatók és az iStudy-val kapcsolatban álló ügynökök is jelen voltak.

A konferencia keretein belül megszervezték a ’China-Hungary Education Forum’ kínai-magyar oktatási fórumot. Továbbá sor került egy különleges bilaterális konferenciára a Guanxi tartománybeli egyetemekkel április 24-én, valamint ügynöki workshopokra nemzetközi hallgatótoborzók számára, személyes találkozókra és számtalan egyéb együttműködésre összpontosító tevékenységre.

Jelenleg Magyarország mintegy 2500 kínai hallgatót fogad, és célunk, hogy ezt a számot a közeljövőben megkétszerezzük. A korábbi évek sikereire alapozva idén már öt magyar egyetem képviselte országunkat a konferencián:

- Budapesti Metropolitan Egyetem

- Debrenceni Egyetem

- Eötvös Loránd Tudományegyetem

- Neumann János Egyetem

- Soproni Egyetem

A megnövekedett képviselet is mutatja a Kína és Magyarország közötti sikeres hosszútávú együttműködés erősítése és előremozdítása iránti elkötelezettségünket.

További képek és az esemény részletei elérhetők az iStudy weboldalán:

https://as.alltuu.com/album/1750003157/?from=qrCode&menu=live

 

Támogatóink

  • Konika Minolta logo
  • Microsoft logo
  • Az Európai Unió támogatásával

Hírlevél feliratkozás