Eredeti nézet Akadálymentesített nézet Betűméret növelés Betűméret csökkentés
1128x677px_img_2021

Közel 70 résztvevő jelenlétében zajlott le Kecskeméten az RRF-2.1.1-21-2022-00001 „A felsőoktatási képzések ágazati modernizációja” c. projekt második felkészítő workshopja

Az MRK közel 70 fő részvételével a kecskeméti Neumann János Egyetemen tartotta az RRF-2.1.1-21-2022-00001 „A felsőoktatási képzések ágazati modernizációja” c. projekt keretében a második felkészítő workshopot 2023. november 8-án, melynek kiemelt témája az informatikai képzési terület megújításának bemutatása volt.

A workshop első felében Perényi Petra, a projekt MRK szakmai vezetője bemutatta a képzési struktúra átalakítására vonatkozó javaslatok kidolgozásának folyamatát, majd Dr. Charaf Hassan vázolta az informatikai területre vonatkozó jó gyakorlatokat és reformokat. A kiemelt téma bemutatása után Sándorné Dr. Kriszt Éva a projektben kidolgozott, új Elvárt Tanulási Eredmények (ETE) rendszerét ismertette. A kiscsoportos műhelymunka keretében Derényi András vezetésével lehetőség volt az ETE-k majdani alkalmazásával kapcsolatos kérdések megvitatására az intézményi sajátosságok tükrében, valamint az ESCO (a készségek, kompetenciák, képesítések és foglalkozások többnyelvű európai osztályozási rendszere) megismerésére.

A felkészítő workshopon bemutatott prezentációk és dokumentumok az alábbi linken érhetőek el: link

Támogatóink

  • Konika Minolta logo
  • Microsoft logo
  • Az Európai Unió támogatásával

Hírlevél feliratkozás