Eredeti nézet Akadálymentesített nézet Betűméret növelés Betűméret csökkentés
1128x677px_img_4787

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen zajlott az RRF-2.1.1-21-2022-00001 „A felsőoktatási képzések ágazati modernizációja” c. projekt utolsó felkészítő workshopja

Közel 90 résztvevővel 2023. november 29-én zajlott az RRF-2.1.1-21-2022-00001 „A felsőoktatási képzések ágazati modernizációja” c. projekt keretében az utolsó felkészítő workshop a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE), amelynek kiemelt témája az államtudományi képzési terület megújításának bemutatása volt. 

A workshop első felében Perényi Petra, a projekt MRK szakmai vezetője bemutatta a képzési struktúra átalakítására vonatkozó javaslatok kidolgozásának folyamatát, majd Dr. Keresztes Judit, az NKE Oktatási és Tanulmányi Iroda szakreferense, az MRK szakértője ismertette az államtudományi képzési terület reformjának eredményeit, amely már a jogalkotási fázisnál tartott. 

A kiemelt téma bemutatása után Dr. Horváth Erzsébet kiemelt MRK szakértő a projektben kidolgozott, új Elvárt Tanulási Eredmények (ETE) rendszerét ismertette. A kiscsoportos műhelymunka keretében Derényi András vezetésével lehetőség volt az ETE-k majdani alkalmazásával kapcsolatos kérdések megvitatására az intézményi sajátosságok tükrében, valamint az ESCO (a készségek, kompetenciák, képesítések és foglalkozások többnyelvű európai osztályozási rendszere) megismerésére.

A felkészítő workshopon bemutatott prezentációk és egyéb dokumentumok az alábbi linken érhetőek el: link

 


 

Támogatóink

  • Konika Minolta logo
  • Microsoft logo
  • Az Európai Unió támogatásával

Hírlevél feliratkozás